Yritys

Mistä on hyvä isännöinti Keravalla tehty?

Keravalainen Isännöintipartnerit Oy palvelee taloyhtiöitä ja kiinteistöyhtiöitä Keravalla, Järvenpäässä, Tuusulassa ja muualla Keski-Uusimaalla. Isännöinti toimeksiannot hoidamme voimassa olevien lakien mukaan ja hyvää isännöintitapaa noudattaen. Toimistomme on Isännöintiliiton jäsen.

Asiakaslähtöisyys, nopeus, avoimuus, ammattitaito ja asiantuntemus ovat asioita, joita asiakkaamme meissä arvostavat. Asiakkaamme Keravalla ja naapurikunnissa ovat ottaneet meidät ilolla vastaan.

Asiointi helposti verkossa

Haluamme tehdä osakkaiden elämää helpommaksi ja tarjoamme taloyhtiöille nykyaikaisen mobiilisti ja verkkoselaimella toimivan Huoneistotieto.fi -tiedotusjärjestelmän. Verkkosivujemme kautta saatte helposti tehtyä asumiseen ja rakentamiseen liittyvät ilmoitukset ja asiakirjatilaukset; muutostyöilmoitus, isännöitsijäntodistus,  jne.

Toivotamme pienet ja suuret, uudet ja vanhat taloyhtiöt tervetulleiksi kasvavan asiakaskuntamme joukkoon. Toimistomme sijaitsee lähellä Keravan keskustaa, vain lyhyen matkan päässä Keravan rautatieasemalta ja hyvien pysäköintipaikkojen lähellä osoitteessa Kultasepänkatu 5 A 17, 04250 Kerava.

Valikko